Povestea GyaDesign


Numele meu este Gianina Milascon (Gya), fondatoarea brandului GyaDesign.
Ma simt binecuvantata ca am sansa sa-mi exprim creativitatea si sa-mi fructific harul, prin intermediul creatiilor GyaDesign,si este o onoare pentru mine ca pot crea pentru voi,ca pot aduce un strop de fericire pe chipul vostru.

Inclinatia spre arta, pictura, design vestimentar le-am avut de mica, si am cochetat ca acestea, invatand din pasiune nestavilita si dragoste pentru boem,pentru frumos,fiind o autodidacta insetata, invatatnd prin introspectie! Am pictat, am facut schite, am croit, am cusut, punand in practica ceea ce studiam.

Dar cum se intampla adesea in viata, sa faci altceva decat ceea ce te pasioneaza, asa s-a intamplat si cu mine.Pentru o perioada lunga am pus intr-un coltisor al sufletului marea mea pasiune creativa, activand intr-un domeniu total opus, dar benefic totodata, invatand marketing, management atat de utile acum pentru dezvoltarea afacerii online.

In anul 2014 s-a nascut ideea GyaDesign, cu multe provocari si incercari, zile si nopti de studiu, cu multa munca si motivatie; dar cel mai imprtant aspect a fost ca nu am renuntat sa cred cu tarie ca va veni momentul in care voi urma calea pasiunii mele. Am crezut in mine , in capacitatea mea creatoare.

Si iata-ma acum,aici,alaturi de voi in aceasta calatorie minunata, in care traim povestea GyaDesign,atat noi,cat si voi clientii nostri ,care ne inspirati zi de zi,si fara de care n-am fi existat. Pentru aceasta, va multumesc !

Si trebuie sa stiti un lucru: Voi sunteti inima GyaDesign
Despre Produse


Majoritatea creatiilor GyaDesign sunt unicate sau produse in serie foarte mica si sunt create manual (handmade).

Vei gasi aici genti pictate manual,dar si posete CREATE si pictate in totalitate manual incepand cu conceptia designului, etapa de croire a materialelor,pictura 3D,rigidizarea,asamblarea si coaserea manuala,toate dupa un concept original GyaDesign. Posetele pictate GD sunt versatile,se pot purta la diverse stiluri vestimentare,avand libertatea de a combina acest accesoriu indispensabil in funtie de eveniment.

Vei gasi aici coliere,bratari,centuri,brauri,articole de imbracaminte,dar si articole pentru mirese si home-deco.


Creatiile GyaDesign au facut fericite cliente atat in tara cat si peste hotare prin intermediul magazinului international:
https://www.etsy.com/shop/GyaDesign
Suntem fericiti atata timp cat clientii nostri sunt fericiti!


Cum am reusit sa ne diferentiem de competitori?


MISIUNEA GyaDesign este indreptata spre tine,femeia boema,carismatica,delicata si romantica.
Tu esti inspiratia noastra,si dorim sa te simti unica,speciala,sa accesorizezi la superlativ orice tinuta,oricat de simpla ar fi,pentru ca noi stim:

ACCESORIILE FAC DIFERENTA